Kirjoitettu

Osta kierretapit rumasta verkkokaupasta

Tämä on verkkokauppa, josta saa ostaa kierretappeja ja kierrepakkoja. Ei hifistelyä saitin tyylikkyydellä, eikä olla tuhlattu hienoon teemaan, vaikka eivät edes paljoa maksa. Me tehdään tästä rumuudesta brändi.

Onko ruma verkkokauppa oston este

Vaikuttaako sun ostokäyttäytymiseen verkkokaupan ulkoasu? Onko hieno ulkoasu tae luotettavuudesta. Vai onko olennaista se, että homma toimii ja ostoprosessi on mahdollisimman helppo. Ainoastaan ekassa lauseessa oli kysymysmerkki ja sekin siksi, että saisin sinut ajattelemaan omaa ostokäyttäytymistäsi. Olisihan se kiva, kun sivusto näyttäisi hyvältä ja olisi tyylikäs. Me hallinnoimme kuitenkin sivustoa itse ja ajan puute vaivaa jatkuvasti. Siispä nyt sitten päätin, että tästä rumuudestahan me tehdään vahvuus. Ei kai noi kierretapitkaan mitään kaunokaisia ole, vai.

Rouheeta mutta reilua

Meidän idea on pitää kauppa rouhean näköisenä jatkossakin, mutta ollaan samalla reiluja. Jos toimituksella on kiire, pyritään tekemään kaikkemme, että paketti lähtee matkaan heti. Meiltä saa kysyä jatkossakin. Siellä on työntömitan kanssa raavittu päitä ja ihmetelty mikä kierre on kyseessä. Lopulta sitten on rohkaistuttu soittamaan tänne ja vastaus on löytynyt joka kerta. Jos siis tulee kierteistä kysymyksiä, niin niihin koetetaan vastata parhaan mukaan ja ylipäänsä kaikessa yritetään olla avuliaita – ostitpa tai et.

Miksi ruma verkkokauppa

Joo, se on hyvä kysymys. Yhdellä sanalla vastattuna: erottuminen. Asiakaskokemus on se tärkein juttu meille. Siinä me ollaan tosissaan ja halutaan, että asiakas tykkää asioida meidän kanssa. Tuo tärkein tavoite me voidaan saavuttaa myös vähän kieli poskessa. Vaikka meidän asiakkaita on muuallakin kuin verstaissa ja pajoissa, niin yhteinen nimittäjä on ollut asiantunteva, mutta rento ote. Siispä tuodaan lisää iloa päivään, kun tarjotaan mahdollisuus asioida rumimmassa verkkokaupassa. Ja vaikkei tässä mitään sensaatiota olla hakemassa, niin kyllähän se jää paremmin mieleen se rumin, kuin se joka on ”ihan ok”.

Haluaisitko ostaa tämän verkkokaupan

Tämä verkkokauppailu on ihan hauskaa, mutta se ei millään tavalla tue päätyötäni, joten tästä busineksestä voin hyvin luopua. Meillä on ihan kiitettävän kokoinen varasto kierretappeja ja kierrepakkoja ja hinta määräytyy varaston mukaan. Jos siis verkkokauppa kiinnostaa, niin tässä tämä. Ota yhteyttä!

Kirjoitettu

Tuumakoon kierretappeja

Tuumakoon kierretappeja ja kierrepakkoja saa etsiä oikein huolella. Internetin ihmeellisestä maailmasta toki löytää varmasti ihan mitä tahansa, mutta kauanko niitä joutuu odottamaan. Nyt niitä löytyy täältä.

Missä tuumakokoisia kierteitä käytetään

Lyhyesti sanottuna kaikessa, mikä on peräisin jenkkilästä tai briteistä. Autot, moottorit, moottoripyörät, koneet, aseet ja soittimet muutamia mainitakseni. Olisi kiva kuulla missä muualla tuumakoon kierretappeja sinä olet tarvinnut.

Mistä tietää oikean kierteen

Yleisimmät tuumaiset kierteet jenkkivehkeissä ovat UNC ja UNF. UNF on näistä se tiheämpi kierre, eli kierteitä on tuumalla enemmän. Kierretulkki on oiva apu oikean kierteen selvittämisessä. Yksinkertaisimmillaan oikea koko selviää, kun laskee kierteiden lukumäärän tuumalla. Kierretaulukosta voit sitten katsoa, mikä koko on kyseessä. Samaisesta taulukosta voit myös katsoa oikean porakoon.

Brittilaitteissa käytetään useimmin Whitworth-kierrettä (eli W) tai BSF-kierrettä. Muitakin vaihtoehtoja on, eli kyllähän nämä aikamoista kierreviidakkoa välillä ovat.

Mihin tarvitsen tuumakokoisia kierretappeja

Korjasit vaikkapa moottoria ja avatessa tai kiristäessä pultti katkesi. No ensinnäkin, mistä tuo uusi pultti löydetään ja sitten vielä itse kierre pitää kunnostaa tai pahimmassa tapauksessa tehdä kokonaan uudestaan. Vanhemmissa autoissa on lohkossa yleensä mahdollista tehdä kierre uudestaan vaikka isompana, sillä rautaa on ympärillä riittävästi. Toisin on uudemmissa laitteissa, joissa materiaalia on mahdollisimman vähän. Siispä vastauksena kysymykseen: tuumakoon kierretappeja tarvitset kierteen tekemiseen.

Melkoisen kattava valikoima tuumakoon kierretappeja meiltä löytyy heti toimitukseen ja vaikka kaikkia ei ole vielä kauppaan lisättykään, niin tavaraa on varastossa. Laita siis viesti, jos kaupassa ei ole tarvitsemaasi kokoa.

Tästä linkistä kauppaan.

Kirjoitettu

Kierretappeja kierteen korjaamiseen

Kierteen korjaaminen

Kierteen korjaaminen on se nopein vaihtoehto, kun tuli väännettyä ruuvi vähän liian kireälle ja kierre petti. Sitten vaan sopivan kokoista kierretappia metsästämään.

Perhana, kierre petti

Tuttu tilanne, pultti tuli väännettyä juuri sen verran liian kireälle, että naps ja vastus loppui. Siinä se nyt pyörii tyhjää, eikä ota enää kiinni. Vielä kun kyseessä on vaikkapa brittiläinen moottoripyörä, niin noita tuumaisia kierteitä ei sitten ihan jokaisesta kaupasta löydykään.

Joku tuossa hiljattain sanoi, että uudemmissa koneissa lohkon ja rungon materiaalina alumiini ja se on niin pehmoinen materiaali, että kierre menee todella helposti rikki. Jos vaihtoehtona olisi uuden osan tilaaminen ja vaihtaminen tai kierteen korjaaminen, niin kumpaan vaihtoehtoon sinä tarttuisit.

Jos korjattavassa lohkossa on vaan riittävästi metallia, niin yksi tapa kierteen korjaamiseksi on tehdä numeroa isompi kierre.

Jengat pois paikoiltaan

Entäpä jos tulikin vedettyä ruuvia kiinni vähän hätäisesti, eikä se ollutkaan ihan oikeilla jengoilla. Helpoimmillaan kierteen korjaaminen onnistuu silloin oikean kokoisella kierretapilla kierteen uudelleen tekeminen. Ehkä silloinkin voi olla perusteltua vaihtaa ruuvi vähän pitemmäksi.

Mistä tietää mikä kierre on kyseessä

Paha se on kierrettä korjata, jos ei tiedä millä kierretapilla ruuvailee. Meille tulee välillä puheluita, joissa kierteen mittoja on mittailtu työntömitalla. Se ei ole kaikkein luotettavin tapa, sillä kierteen nousu taikka kulma voikin olla jotain muuta. Varsinkin tuumaisissa kierteissä tuossa kierteen kulmassa on eroja, kun vertailee Whitworth, UNC, BSF ja UNF kierteitä. Metrisessä kierteessä nousussa voi olla eroja, jos kyseessä on hienokierre.

Tässä on linkki kierretaulukkoon, josta voit ensihätään vähän arvioida mikä kierre voisi olla kyseessä. Jos kierteen korjaaminen on joka kuukausi tapahtuvaa (toivottavasti ei), niin kannattaa hankkia kierretulkki. Kierretulkilla saat luotettavammin selvitettyä montako kierrettä tuumalla on tai montako milliä kierre nousee kierroksella.

Entä jos kierteen korjaaminen ei onnistu

Mitään takeita korjaamisen onnistumisesta ei ole. Kyllä sitä on tullut noiduttua pariinkin kertaan aikoinaan, kun Nuffikan pulttien kanssa tuli askarreltua. Vinkkinä voisi lisätä, että samaan tilaukseen kannattaa ehkä lisätä myös numeroa isompi kierretappi, jos ensimmäinen korjausyritys ei onnistukaan.

Ei sitten kierteen korjaaminen sitten loppupeleissä niin vaikeaa ole, kun vaan muistaa tehdä maltilla. Turha tietty muistuttaa, että jos se korjaaminen on harrastustoimintaa, niin sehän on sitten vaan sitä hauskaa väkertämistä.

Tästä kauppaan, ole hyvä